Client Remodeling Goals

Our clients desired an updated main bath and master bath as well as a kitchen that would better accommodate their needs with more efficient pantry storage, a bill pay area, and an open view into the dining room. 

Our Design Solutions

Cabinet, counter tops, and the backslash were exchanged to update the overall look of the kitchen and the once angular peninsula was transformed into a smooth, elegant, curvilinear shape. Turning the wall leading into the dinning room into a half wall allowed for sight lines to extend to the backyard. This and the new lighting fixtures helped brighten up the space producing a more comfortable room. The master bath was also reconfigured with a large new shower with detailed tile work and extra storage. 

Let's Talk! 734.761.8403

Kitchen Remodel Before Picture

Pre-Existing Floorplan

Redesigned Floorplan