Client Remodeling Goals

Our clients loved their home, but did not love that the kitchen was closed off from the rest of the house. 

Typical for a house built in the 1920's, the rooms were completely compartmentalized. The current layout wasn't practical for the homeowners, who wanted a kitchen with sightlines to other areas of the home. They also wanted to ensure that the new kitchen allowed more than one person to cook and prep at a time.


kitchen before

Our Design Solution

We removed the confining wall between the kitchen and the dining room; in its place, we built a peninsula with casual seating to bridge the more formal dining space with the kitchen.

New cabinets and more contemporary finishes reflect the family's personality and bring their home into this century, while respecting the home's historic charm.

Let's Talk! 734.761.8403

Pre-Existing Floor Plan

Redesigned Floor Plan

Kitchen Design Rendering

kitchen design inspiration