Client Remodeling Goals

Our clients wanted to convert their family summer cottage into a year round residence.

Our Design Solutions

Our design solution referenced the original cottage while adding modern attributes. We maintained the house's existing proportions but improved its functionality as a year-round home.

Ten-foot paneled wood ceilings compliment a classic beach theme interior; we also did custom woodwork such as oar-inspired stair railings and wide plank pine flooring.

The home’s first floor contains an open great room, sun room and dining room, all with lake-facing views. Stepping out onto the patio there are electric driven screens which transform the open area into an instant screened porch. The second floor features a large media room for game days and a stunning balcony overlooking the water. There is also a second floor walkway overlooking the cottage-inspired kitchen.

Let's Talk! 734.761.8403


After - first floor

AFTER - Second Floor

Pre-Construction Exterior Illustration