Baseview Residence 

Our clients wanted to convert their family summer cottage into a year round residence. Our design solution referenced the original cottage while adding modern attributes. Several exterior design features were mimicked in the new custom lake home, and keeping the house within the existing proportions was also a priority. A classic beach theme interior is complimented by ten-foot paneled wood ceilings, custom woodwork such as oar inspired stair railings, and wide plank pine  flooring. The home’s first floor contains an open great room, sun room and dining room all with lake facing views. Stepping out of onto the patio there are electric driven screens transforming the open area into an instant screened porch. The second floor features a large media room for game days with a stunning balcony overlooking the water. There is also a second floor walk way overlooking the cottage inspired kitchen.